Begivenheder

<< December 2017 >>
Ma Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
I dag:

Besøgende

· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 476
· Nyeste bruger: bak

Seneste fangst rapporter

Table 'dan20437_fisker.fusion_catch_reports' doesn't exist
Ingen rapporterede fangster.
Table 'dan20437_fisker.fusion_catch_reports' doesn't exist

Log ind

Brugernavn

Kodeord



Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Replikboks

Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

08/10/2017 17:40
http://www.topsyba
its.nl/ ved ikke om de sælger til private eller hvor store portioner..

22/09/2017 09:53
nogen der har et link til hvor i holland man kan købe børsteorm??

19/08/2017 13:53
hvad strørese 3krog og 1 krog bruger i til pighvar rig [url][/url]

01/08/2017 18:32
Er Acdo stadig aktiv? Prøver at få fat i ham...

30/04/2017 22:31
tillykke til Leonard.. Smile

22/10/2016 21:29
Tillykke til Dalegaard og Esak. Smile

02/09/2016 22:06
Raider-man takker. Vi ses til DM om ikke så lang tid Grin

31/08/2016 22:52
Tillykke raider Smile

31/08/2016 21:45
tillykke til raiderman Grin

29/08/2016 19:59
syns nok jeg hørte lidt om noget.. Pfft. ja der er jo ører alle steder.. Wink

PAS PÅ DEN HER FYR !!!

NyhederSkulle uheldet være ude, skal man så hurtigt som muligt have stikstedet i så varmt vand, som man kan holde ud, selvfølgelig uden at blive skoldet! Fjæsingen kan sno sig næsten som en ål, så man skal IKKE fumle med at få den af krogen, hvis man ikke har erfaring med det.
De to forreste finnestråler på rygfinnen plus en pig på hver gællelåg er særdeles giftige!!!!
Det klogeste er simpelthen at klippe den del af forfanget den sidder på af. Så man slet ikke kommer i nærheden af den.
Hvis man bliver stukket, og føler sig utilpas, skal man søge læge!!!!!!

De smager forresten rigtigt godt!!!!

Kommentarer

#1 | Dalegaard d. September 22 2011 19:27:43
tak for advarslen!
#2 | havnearbejderen d. October 30 2011 21:54:42
Det er en af de bedste spise fisk jeg kender,men man skal vide hvordan de skal håndteres Smile
#3 | Johnny Wilma d. November 06 2011 08:33:00
Har fået den røget på Læsø. Smager bare godt. Jeg har altid en ålesaks i båden til at holde på dem, mens jeg afkroger. Specielt når man fisker makreller omkring sjællands odde kan der være millioner af dem. En god lille forsikring til 25 kr.
#4 | kariec d. March 20 2012 21:33:42
Jeg bruger en åletang til at holde fjæsingen fast med. Dernæst klipper jeg den tværs over lige bag rygfinne og mavesæk. Jag har nu en næsten rengjort fisk og hovedet (der ikke mere har en krop at sprælle med) kan forholdsvis let afkroges med en pean e.l. samt åletangen UDEN at røre ved det med fingrene. Det er faktisk ikke så svært og fjæsingen smager godt.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.09 sekunder
16,500,149 Unikke besøg